Vatan Sana Minnettar isimli projemiz TÜBİTAK Bölge Finaline kaldı

Danışmanlığını Muhasebe Finansman öğretmeni Selim Aksar'ın yaptığı Vatan Size Minnettar isimli proje yüzlerce projeyi eleyerek bölge finaline kaldı. Ekip üyeleri 11 Muhasebe Finansman sınıfından Ensar Efe Erdoğmuş ve Cansu Özdemir 3 Nisan 2023 tarihinde online olarak yapılacak yarışmaya en güzel şekilde hazırlanacaklarını ve derece almaya çalışacaklarını belirttiler.  Danışman Selim Aksar "amaçlarının Bafra Şehitlerini araştırarak şehit ailelerinin çektiği zorlukları öğrencilere aktarıp farkındalık yaratmak, okulumuza şehit köşesi kazandırmak ve Bafra Şehitleri kitapçığı hazırlamaktır. BÖLGE MERKEZİNE BAĞLI İLLER AMASYA, GİRESUN, KASTAMONU, ORDU, SAMSUN, SİNOP, TOKAT' olmak üzere 7 ildeki lise öğrencileri bu yarışmaya katıldı. Gelen 1914 proje arasından 120 proje bölge finaline davet edildi. Biz Değerler Eğitimi alanında katıldık yarışmaya. Bu alanda 10 proje uygun bulunarak davet edildi. Bu yıl deprem nedeniyle yarışmalar online olacak, sergi açılmayacak." dedi. Başarılar diliyoruz.

Yayın: 02.04.2023 - Güncelleme: 02.04.2023 05:18 - Görüntülenme: 122