Şbt

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından "Akran Zorbalığı,Teknoloji Bağımlılığı ve Sınır Koyma" konularında veli bilgilendirme çalışması yapılmıştır.Katılım sağlayan  tüm velilerimize teşekkür ederiz...

Şbt

Kahramanmaraş merkezli yaşanan, 11 İlimizi etkileyen ve Ülkemizi derin yasa boğan deprem felaketinin yıl dönümü münasebetiyle öğrencilerimizde ve öğretmenlerimizde deprem farkındalığı oluşturmak ve olası zararları azaltmak amacıyla “Afet Hazırlık Kulübü” danışman öğretmenleri ve Sorumlu Md.Yrd. Üzeyir KILIÇ’ ın hazırladıkları "Deprem ve Personel Tahliye Tatbikatı”

“Çök-Kapan-Tutun” eğitimi yapılarak saat 13:30" alarm zili çaldığında tüm öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve personellerimiz, derslik ve diğer alanlar plânlı bir şekilde, tahliye edilerek, toplanma alanında(okul bahçesi)  daire şeklinde toplanılmıştır. Tahliye süresi belirtilmiştir.

Okul Md.Yrd. Üzeyir KILIÇ “Geçen sene bugün son zamanların en büyük felaketlerinden birini yaşadığımız, bu tür felaketlerin bir daha yaşanmaması dilekleriyle, öğrencilerimize olası bir afet anında yapılması gerekenleri belirtti.” Emeği geçenlere teşekkür ederek” tatbikatı tamamlamıştır.

Ock

Bafra Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “Dün Başardılar Bugün Neden Olmasın?” Projesi kapsamında Şehit Erkut YILMAZ Mesleki ve Teknik         Anadolu Lisesinde Ahi EVRAN  sunumu Kaymakam Cevdet ERTÜRKMEN ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Ock

Okulumuz 10/Bilişim sınıfı öğrencileri ve Bilişim Teknolojileri Alan öğretmenlerimizle OKAF'a katıldık.

Ock

"Farkımız Okumak Olsun " 10 Ocak 2024 2.ders saati tüm okulda uygulandı.

Ock

Okusam projesi kapsamında okulumuzda kitap tanıtım etkinliği yapıldı. Kitap olarak dilimizin zenginlikleri projesi içerisinde yer alan Kaşgarlı Mahmutun yazdığı divanı lügat'it Türk kitabı ogrencilerimize tanıtıldı. Büyük ilgi uyandıran kitabı öğrenciler merakla incelediler.

Ara

Gaziosmanpaşa ilkokulu ana sınıfı öğrencilerine yönelik olarak yapılan ziyarette, meslek tanıtımı yapılmış ve öğrencilerimizin atölyelerimizde hazırladıkları yiyecekler ikram edilerek minik kalpler sevindirilmiştir.

Ara

Sektör üretim temsilcisi ve bölüm sponsorumuz pakunun sahibi, Niyazi Bey ile görüştük.Bizlere temin ettiği undan hazırladığımız kuru pastaları da yanımızda götürüp ikram ettik.

Ara

9 ve 10.sınıf Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Alanı "Gezerek Öğreniyoruz" Projesi kapsamında Bafra Öğretmenevi’ndeydi.yİNE proje kapsamında öğrencilerimiz Atatürk filminde buluştu.

Kas

Okulumuzda, Müzik klubü tarafından, klup öğrencileri ve danışman öğretmenleri Erol Söylemez ve Ayça Kurşun önderliğinde, okul idaresi, öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz.