Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

FATİH MH. KARDELEN SK. NO.1 Bafra/SAMSUN
Vizyon
•Sağlıklı, güvenli, temiz, iç açıcı fiziksel ve ilgi çekici mekanları arttırmak. •Velilerimizin, öğrenme sürecine aktif olarak katılmalarını ve bilinçli olmalarını sağlamak. •Okulumuzda öğretenler ve öğrenenlerin kaliteyi bir hayat tarzı olarak benimsemelerini ve uygulamalarını sağlamak. •Çağdaş teknolojinin eğitimde etkin ve verimli kullanımını gerçekleştirmek. "Biz farklıyız, yetenekli, enerjik, coşkulu ve üretkeniz."
Misyon
"Ülkemizin 21.yüzyılda ihtiyaç duyduğu mesleğini en iyi şekilde yapabilecek bilgi ve becerilere sahip, gelişime açık, kendine güvenen, girişimci özellik taşıyan bireyler yetiştirmek için varız."
Başarılar
Öğretim Şekli :TAM GÜN -TAM YIL
08.15 - 16.10
Doğalgaz
ADSL (8 Mbit)
Özel Araçlar, Okul Servisi ve Şehiriçi Dolmuş Hattı
Yerleşim Yeri
Fatih Mh. Kardelen Sk. No:1 - BAFRA (Okulumuz Belediye Turistik tesisleri Havuz Yolu Üzerindedir)
Samsun´a 50 km. İlçe Merkezine 1 km.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Markalaşmada İlk Viraj, Avrupa Mutfağında Staj Avrupa´da Stajyer, Gelecekte Zanaatker