Yeni Eğitim-Öğretim Yılımız Hayırlı Olsun...

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma programı ile yeni eğitim öğretim yılı açılış programı özveri ve titizlilikle yapıldı.

Yeni eğitim-öğretim yılı açılış programı şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşımızla başladı. Okul Müdürümüz Hayrullah GÜRGEN, okulumuz öğretmenlerine ve öğrencilerine yeni eğitim öğretim yılı ile ilgili amaçlarımızı ve hedeflerimizi anlattı. 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma programında günün anlam ve önemine uygun bilgiler aktardı. Edebiyat öğretmenimiz Engin YILMAZ ve Tarih öğretmenimiz Mahmut YILMAZ,
15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programı ile ilgili hazırlamış oldukları sunumlarını öğretmenlerimize ve öğrencilerimize sundu.

Tüm öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı, bu günün kutlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize web ekibi olarak teşekkür ediyoruz.