Şehit Erkut YILMAZ’ın Annesi Ziyaret Edildi...

Okulumuza ismi verilen Şehit Erkut YILMAZ´ın annesi 18 Mart Şehitler Günü dolayısıyla ziyaret edildi.

Okulumuz Değerler Eğitimi Komisyonu okul müdürü Hamdi KORKMAZ başkanlığında öğrencilerle birlikte okulumuza ismi verilen Şehit Erkut YILMAZ’ın evine 18 Mart Şehitler Günü dolayısıyla ziyaret gerçekleşti. Okul Müdürü Hamdi KORKMAZ ; “Okulumuza ismi verilen şehidimiz Erkut YILMAZ’ın ailesini ziyaret etmekten büyük onur duyduklarını, öğrencilerimize ve gelecek nesillere değerlerimizi aktarmak adına bu tür faaliyetlere önem verdiklerini, vatanı uğruna canlarını feda etmiş kahraman şehitlerimizin isimlerinin yaşatılmasının önemli olduğunu, 18 Mart Şehitler Günü dolayısıyla okul olarak şehitlik ziyareti ve okulda program yaptıklarını ayrıca da şehidimizin annesi Emine YILMAZ’ı  da ziyaret ettiklerini belirtti."

Ziyaret dolayısıyla çok memnun kaldıklarını belirten Emine YILMAZ ise özetle “Okula daha önce iki defa geldiğini, daha önceden katıldığı Şehitler Günü programını unutamadığını, öğretmenlerin ve öğrencilerin ziyaretinden memnun olduğunu ve her zaman kapılarının açık olduğunu belirtti." Ziyaret okul müdürünün Emine YILMAZ’a Kur’an-ı Kerim, Bayrak ve çiçek takdimi ile sona erdi.