OBEZİTEYLE MÜCADELEDE AKRAN DESTEĞİ PROJESİ

Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğrencilerinin hazırlamış olduğu “OBEZİTEYLE MÜCADELEDE AKRAN EĞİTİMİ PROJESİ”

ilçemiz genelindeki ortaöğretim öğrencilerine özveriyle anlatıldı.

Okulumuz Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğrencilerinin hazırlamış olduğu “OBEZİTEYLE MÜCADELEDE AKRAN EĞİTİMİ PROJESİ” kapsamında, Bafra ilçesi genelindeki liselerde yürütülen etkinlik sona erdi. Bu kapsamda Bafra Toplum Sağlığı Müdürlüğü’nce görevlendirilen Diyetisyen Emine Hanım’ın, 10.sınıf düzeyindeki öğrencilere verdiği eğitim sonunda, Alan Şefimiz Serkan BALKIR’ın ve Aydın SAĞER’in öncülüğünde, öğrenciler tarafından eğitimler verilmiştir. Yapılan etkinlik sırasında, Bafra genelindeki ortaöğretim öğrencilerinin, projeye yoğun ilgi gösterdiği gözlenmiştir.  Bu bağlamda; öğrencilerimizi gösterdikleri yoğun gayret ve çabaları nedeniyle kutluyor ve tebrik ediyoruzuz.

Projeye ait sunuyu indirmek için Tıklayınız...