Değerlerimle Varım Projesi...

“Değerlerimle Varım” projesi kapsamında “Komşumuz açken biz tok olamayız” sloganı ile “İhtiyaç sahipleri için el ele” kampanyası, okulumuz Değerler Eğitimi Komisyonu tarafından uygulandı.

Okul Müdürü Hamdi KORKMAZ, okulumuzda yardımlaşma ve sevgi değerini öne çıkarmak istediklerini bu doğrultuda Fatih Mahallesi Muhtarlığınca seçilen on iki aile ve ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz için “İhtiyaç sahipleri için el ele” kampanyası başlattıklarını ve bu doğrultuda öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizden kuru gıda geldiğini, bunların paketlenip öğrencilerimiz tarafından ailelere ulaştırdıklarını belirtti. Okul Müdürü Hamdi KORKMAZ: “Kampanyaya destek olan Değerler Eğitimi komisyonuna, gıda yardımı yapan öğretmen ve öğrencilerimize, Fatih Mahallesi muhtarı Sayın Yusuf Kavak’ a teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Yayın: 29.03.2016 - Güncelleme: 29.03.2016 21:43 - Görüntülenme: 411