RESİM SERGİSİ BUGÜN BAŞLIYOR

Nis

27/04/2018 CUMA GÜNÜ SAAT 15.00 DA OKULUMUZDA VELİ TOPLANTISI YAPILACAKTIR. TÜM VELİERİMZDEN TOPLANTIYA KATILIM KONUSUNDA HASSASİYET GÖSTERMELERİNİ BEKLİYORUZ.

Nis

Okul Aile Birliği yönetim kurulu 05.01.2018 tarihinde toplanarak 2018 yılı tahmini bütçesini görüşmüştür.

Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Değerlerimle Varım Projesi etkinliği olarak lise öğrencilerine yönelik olarak SORUMLULUK  konulu kısa film yarışması düzenlenmektedir.

Samsun Il Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Eğitim ve Şube Müdürlüğü olarak planlanan Rehberlik Faaliyeti Tv Programı "ENGELSIZSINIZ" haber AKS TV de 16/03/2018 18.00 da yayınlanacaktır.  Tüm veli ve öğretmenlerimizin izlemesi hususunda bilgilerinize arz ederim. Halil UNCU

BAŞVURU YAPACAK 9,10,11,ÖĞRENCİLERİMİZ OKUL İDARESİNDEN BİLGİ ALABİLİRLER. BAŞVURULAR 12 MART- 5 NİSAN TARİHLERİ ARASINDADIR.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ.

MESLEK LİSESİNDE OKUMANIN AVANTAJLARINI AŞAĞIDAKİ YAZIDAN İNCELEYEBİLİRSİNİZ.

2018 YKS Başvuruları  1 - 21 Mart 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.

Bakanlığımıza bağlı resmî ve özel ortaöğretim okullarında öğrenim gören öğrenciler arasında   “Mehmet Âkif ve Gençlik” konulu deneme yazma yarışması düzenlenmiştir.

Tarihimizin yetiştirdiği ve şerefle andığı önemli şahsiyetlerimizden biri olan İstiklâl Marşımızın şairi, Mehmet Âkif Ersoy’un Türk gençliğine verdiği değerin anlaşılmasının sağlanması, eserlerinde yer alan gençliğin özelliklerinin farkına varılması, gençlerde bulunmasını istediği vatanseverlik, güzel ahlâk, mütevazilik gibi özelliklerin içselleştirilmesinin sağlanması amacıyla resmî ve özel ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören öğrenciler arasında “Mehmet Âkif ve Gençlik” konulu deneme yazma yarışması düzenlenmiştir.

KATILMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZ AŞAĞIDAKİ LİNKTEN AYRINTILI BİLGİYE ULAŞABİLİRLER.