Nis

Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğrencilerinin hazırlamış olduğu “OBEZİTEYLE MÜCADELEDE AKRAN EĞİTİMİ PROJESİ”

ilçemiz genelindeki ortaöğretim öğrencilerine özveriyle anlatıldı.

“Değerlerimle Varım” projesi kapsamında “Komşumuz açken biz tok olamayız” sloganı ile “İhtiyaç sahipleri için el ele” kampanyası, okulumuz Değerler Eğitimi Komisyonu tarafından uygulandı.

Okulumuza ismi verilen Şehit Erkut YILMAZ´ın annesi 18 Mart Şehitler Günü dolayısıyla ziyaret edildi.

Girişimcilik Kulübünün organize ettiği Muhasebe Haftası etkinliği okulumuz konferans salonunda gerçekleşti.

Türkiye öğrenci meclisi tarafından hazırlanan proje kapsamında okulumda şehitleri anma programı yapıldı.

Samsun Öğrenci Meclis Başkanı ve aynı zamanda okulumuz öğrenci meclis başkanı ALP ÇAKIR, Okul müdürümüz HAMDİ KORMAZ ile birlikte bazı okullara nezaket ziyaretinde bulundular.

Kamberli İlyaslı Ortaokulu, Kolay İlkokulu, Kolay Ortaokulu, Kolay Lisesini ve Çetinkaya MTAL´ yi ziyarette bulunarak okul ile ilgili sıkıntıları ve yapılabilecek projeleri istişarede bulundular.

İl Öğrenci Meclis başkanı ALP ÇAKIR ziyaretlerini sürdürüyor.

Ock

Okulumuz 47. TÜBİTAK ortaöğretim öğrencileri araştırma projeleri yarışmasına katıldı.

Ock

2016 Türkiye İnternet Klavye Şampiyonasında büyük başarı...

Uluslararası Bilgi İşlem ve İletişim Federasyonu Türk Grubu Başkanlığı (İnterstenoTürk) tarafından her yıl düzenlenen internet klavye şampiyonasına okulumuz 5 öğrenci ile katıldı.

Ock

Ferah Bebek için kan ve donör bağışı kampanyası başlatıldı.

Ock

Yeni müdürümüz görevine başladı...

Ara

Okulumuz bilgisayarlı muhasebe dersleri, ofis programları ve Klavye dersleri için kullanılan atölyelerde yenileme çalışmaları yapıldı.

Ara

Okulumuzda Lösev için kurulan yardım standı öğretmen ve öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.

Ara

Okulumuz Anadolu 11/A Muhasebe Finansman alanı öğrencisi ALP ÇAKIR İl Öğrenci Meclis Başkanı seçilerek. SAMSUN´umuzu TBMM´de temsil edecek.

Girişimcilik Kulübü, 24 Kasım Öğretmenler Gününü çeşitli etkinliklerle kutladı.