Ara

2018-1-TR01-KA102-055579 numaralı "Avrupa´da Stajyer, Gelecekte Zanaatker" adlı Erasmus+ projemize katılımcı olarak yer alacak öğrencilerin seçimi için mülakatlar okulumuzun EYK  odasında okul proje ekibimiz tarafından yapıldı. Emek veren öğretmenlerimiz Selim AKSAR, Onur AKYÜ<, Rıza ÇAYOĞLU, Pelin BOZKAYA , Mahmut ÜNAL ve müdür yardımcımız Havva ALKAN´a teşekkür ederiz.

Ara

MEVLİD KANDİLİ OKULUMUZDA DEĞERLER EKİBİ TARAFINDAN ANILMIŞTIR.

Ara

3.12.2018 TARİHNDE ADAY LİSESİ İLE  YAPILAN MAÇI OKULUMUZ 6-4 SKORLA YENMİŞTİR. BAŞARILARININ DEVMINI DİLERİZ.

Kas

EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ...

Kas

OKULUMUZ KIZ VOLEYBOL TAKIMI YAPTIĞI MAÇLARI FEN LİSESİNİ 2-0 VE KIZILIRMAK LİSESİNİ 2-0 LIK NET GELİBİYETLERLE ALMIŞTIR.

Kas

Samsun da 24 Kasım Öğretmenler Günü bu sene hafta boyunca sürecek farklı etkinliklerle kutlanacak.

İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen yaptığı açıklamada "Geleceğimizi şekillendirecek olan evlatlarımızı çağın gereklerine uygun yetiştirmek amacıyla özverili bir şekilde çalışan ve her çocuğumuzu yetenekleri doğrultusunda yetiştirme yolunda çaba harcayan öğretmenlerimizin günlerini farklı etkinliklerle geçirmelerini istedik. Bu kapsamda 24 Kasım Öğretmenler Gününden önce bu haftayı keyifle dinlenerek, eğlenerek geçirmeleri amacıyla sosyal kültürel etkinlikler ile sportif ve sanatsal faaliyetleri içeren programlarla düzenledik. Hafta boyunca bir dizi etkinlikle onları biraz olsun dinlendirmek ve motive etmek istiyoruz" dedi.

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Samsun´ da 20 Kasım 2018 Salı günü saat 13:30’ da Canik Demirci Köyünde fidan dikme etkinliği, aynı gün saat 19:00’ da sinema etkinliği ile öğretmenler sinema keyfi yaşayacak. 21 Kasım Çarşamba günü saat 14:00´ de Güzel Sanatlar Lisesi Konferans Salonunda şiir dinletisi, okul yöneticilerinden oluşan koro ve folklor gösterisi ile eğlenceli vakit geçirecek ve aynı gün saat 19:00 da Atatürk Spor Salonunda Voleybol gösteri maçı ile stres atacaklar. 22 Kasım Perşembe günü saat 10:00´ da 19 Mayıs Lisesinde Eğitim Müzesi Sergisi açılışı, 15:00´ da Cumhuriyet Meydanında Oryantiring Yarışması, Saat 19:00’da Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde Öğretmenler günü özel konseri gerçekleştirilecek 23 Kasım Cuma günü saat 10:00´ da 55 Öğretmen 55 Fotoğraf Projesi Ödül Töreni, Saat 18:00´ da 19 Mayıs Lisesi önünden Fener Alayı yapılarak Öğretmenler Günü hafta boyunca kutlanacak.

Kas

Okulumuz kız voleybol takımı Hasan Çakın Kız Meslek Lisesi karşısında 2-0 gibi net bir galibiyet alarak turnuvaya muhteşem bir başlangıç yapmıştır. Kız voleybol takımı ve teknik sorumlusu Sayın Engin ÖZDURAK´ a emekleri için teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda tüm sınıflarımızda eş zamanlı olarak, ilçe psikososyal koruma önleme ve krize müdahele ekibince psikoeğitim çalışması yapılarak aynı zamanda öğretmenlerimize ve ve velilerimize de tramvatik olaylar karşısında normal tepkileri konusunda seminer çalışması gerçekleştirilmiştir. Eğitimde emeği geçen tüm psikolojik danışmanlara teşekkür ederiz.

Kas

Muhasebe 10 ve 11. sınıflar ile  Konaklama 10. sınıf öğrencileri etkinliğimize katılmıştır.

Kas

Samsun Turizm Elçisiyim projesi kapsamında okulumuzun gezileri devam ediyor.

Kas

Bafra Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Sayın Göksel BAŞAR´a okulumuzun yürüttüğü "Samsun Turizm Elçisiyim" projesine ve Samsun tanıtımlarına vermiş olduğu atılarından dolayı proje yürütme ekibi adına Bafra İLçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Ali KATİPOĞLU tarafından Turizm Elçisi plaketi takdim edildi.

Kas

Okulumuz 11 Bilişim Sınıfı öğrencileri Eğitimci- Yazar Muhammet Yılmaz´ın Bafra Kültür Merkezinde düzenlenen Erdemli İnsan konulu konferansına katılmışlardır.