Kas

Okulumuz Tiyatro Kulübü danışman öğretmeni ve öğrencileri tarafından hazırlanan "10 Kasım Atatürk'ü Anma"  programı, 10 Kasım Perşembe günü saat 9.05' te saygı duruşunda bulunuldu. Ardından Türkiye Cumhuriyeti´ nin Kurucusu, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK' ün aramızdan ayrılışının 84. Yılı anma programı tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da yapıldı.

Anma programını okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldılar. Programda Atatürk'ün hayatı, fikirleri konusunda konuşmalar yapıldı, şiirler okundu. Program oratoryonun izlenmesi ile son buldu.

Kas

May

AVRUPA MESLEKİ BECERİLER HAFTASI DOLAYISIYLA "KABUKLARIN MUHTEŞEM DÖNÜŞÜMÜ" PROJESİ İLE KATILIM SAĞLADIĞIMIZ FUAR ETKİNLİĞİNE STANDIMIZA GELEREK ZİYARET EDEN TÜM MİSAFİRLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.