18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTRİLDİ. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Okulumuz öğrencileri şehitliği ziyaret ettiler. Şehitlerimize çok şey borçluyuz. Ruhları şad olsun...

Sigarayı Dişla Hayata Başla projemiz kapsamında duzenledigimiz  sigaranın zararları ve yardım alabileceğimiz sağlık birimleri konulu seminerimiz okulumuzda sigara bağımlılığı olduğunu ifade eden tüm öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Sergi ziyareti Büro Yönetimi Alan Şefi Ömür KOÇ ,Muhasebe Finansman Alan Öğretmeni Selim AKSAR ve öğrencilerimizle beraber gerçekleştirildi. Bölge finaline katılan okulların standları gezilerek projeler hakkında bilgi sahibi olundu.

MEB YEĞİTEK Genel Müdürlüğü koordinasyonunda hazırlanan “Haydi Çocuklar Kodlama Öğrenmeye” adlı kamu spotu  Radyo ve Televizyon Üst Kurulunun 15 Şubat 2018 tarihinde verdiği kararla “Kamu yararına yönelik spot film” kabul edilerek yayına verildi.

Erasmus + projemiz "Markalaşmada Ilk Viraj,Avrupa Mutfağında Staj "kapsamında yurt dışına gidecek olan öğrencilerimizin aileleri ile bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda okulumuz proje ekibinden Ali Kemâl ULUKAYA hazırladığı sunumla aileleri bilgilendirdi. Velilerin soruları cevaplandirilarak merak edilen herşey açıkça anlatıldı.

NEDEN BİZİM ÖĞRENCİLERİMİZ DE OLMASIN!!!

“SOSYAL GİYİM MARKET” projesi uygulanmaya başlandı.

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan “Meslek Liseliler Ailelerle Buluşuyor” projesi kapsamında okulumuz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü tarafından “Sosyal Giyim Market” projesi yürütülmektedir. Proje sorumlu öğretmenlerinden Muhasebe Finansman Öğretmenleri  özetle “ proje ile amaçlarının ilk etapta muhtarlık tarafından tespit edilen kıyafet ihtiyacı olan ailelere ulaşacaklarını ve ailelerin giyim ihtiyaçlarını tespit ederek isteklerini karşılamak olduğunu belirterek okul içi yardımlaşmayı artırmayı amaçladıklarını belirterek,  proje ile ihtiyaç sahibi öğrencilerimize de kıyafet konusunda destek olmak istiyoruz” dedi.  Projenin amacına ulaşması için öğretmen ve öğrencilerimizden katkıda bulunmak isteyenlerin 12-23 Mart 2018 tarihleri arasında kullanmadıkları temiz kıyafetleri okulumuzdaki proje görevlilerine getirmeleri büyük önem arz etmektedir.

Okulumuz Öğrencilerine "Tüketici Koruma Haftası" etkinlikleri kapsamında "Samsun İl Ticaret Müdürlüğü" işbirliği ile bilgilendirme semineri verilmiştir. Sayın Osman ALTIN VE Mustafa ÇİÇÖZ beye katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Millî Eğitim Bakanlığınca güncellenen müfredatta, değerler eğitimi kapsamında tüm derslerde bağımlılıkla mücadele ve bağımlılığı önlemeye yönelik kazanımlara yer verilirken, ilkokullardan lise son sınıflara kadar bazı derslerde bağımlılık yapıcı maddelere karşı mücadele ayrı başlıklar halinde vurgulandı.