2018-1-TR01-KA102-055579 numaralı ´Avrupa´da Stajyer Gelecekte Zanaatkar´ adlı Erasmus+ projemizin açılış toplantısını  Bafra ilçe milli eğitim müdürü, okul aile birliği başkanı, okulumuz müdürü, müdür yardımcıları, alan şefleri, öğretmenler, veliler ve öğrencilerin katılımıyla yaptık. Projemizin amacı, içeriği, yapılacak faaliyetler ve hareketlilikler hakkında proje koordinatörü Mahmut ÜNAL kapsamlı bir sunum yaptı. Toplantının devamında katılımcı öğrencilerimiz hazırladığı ikramlarla sohbet şeklinde katılımlı ve kapsayıcı şekilde verimli bir atmosfer oluştu.

Okulumuz Bilşim Bölümü 12. sınıf öğrencileri ilçemizde bulunan OMÜ Turizm Fakültesine bir gezi düzenledi. Gezi programı Alan Şefi Murat MOLLAOĞLU, alan öğretmeni Erdem AKYILDIZ ve Turzim Fakültesi Öğretim Üyesii Dr. Seden DOĞAN tarafından organize edildi. Öğrencilerimizi Fakülte Dekanı Prof.  Dr. Ali UZUN karşıladı. Fakülte tanıtımının ardından öğrenciler Turizm İşletmeciği Bölümü 4. sınıfta okutulan Elektrnik Turizm dersine katıldı.

Okulumuz kütüpphanecilik klubü öğrencileri ve Türk Dili ve Edebiyatı zümresi öğretmenleri ilimizde düzenlenen 5. kitap fuarına gittiler. Yazarlarla tanışma, kitaplarla yakın temas kurma fırsatı yakalayan öğrencilerimiz bütçelerine uygun kitap alışverişi yaptılar. Kitapokuma alışkanlığı kazandırma adına önemli olan fuar gezisi verimli ve etkili oldu.

Aynı hafta içinde Bilişim Alanı, Muhasebe Finansman Alanı ve Büro Alanı öğrenci ve öğretmenlerden istekli olanlarla da Kitap fuarına gidildi. Öğrencilerin sosyal ortam kültürü ve kitap alma alışkanlıkları açısından oldukça yayarlı bir gezi oldu.

Ünlü golcü Tanju Çolak öğrencilerimizle.

Girişimci Okul ve İstihdam için işbirliği projemiz kapsamında Liderlik semineri yapıldı.

ÇAY SİZDEN KİTAP BİZDEN KAMPANYASI KAPSAMINDA BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI 11 BİLİŞİM ÖĞRENCİLERİMİZDEN VOLKAN KELEŞ´İN EVİNE ALAN ŞEFİMİZ MURAT MOLLAOĞLU VE OKULUMUZ EDEBİYAT ÖĞRETMENİ ENGİN YILMAZ ÖĞRETMENLERİMİZ ZİYARETLERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİLER.

2018-1-TR01-KA102-055579 numaralı "Avrupa´da Stajyer, Gelecekte Zanaatkar"  adlı Erasmus+ projemizin proje koordinatörü Mahmut ÜNAL katılımcılar ile kültürel haırlık toplantıları yapıldı. Katılımcı öğrencilerimizin hareketlilik boyunca kendilerini daha rahat hissetmeleri ve uyum sorunu yaşamamaları adına yapılan toplantılarla riskleri en aza indirmek amacındayız.

Samsun Turizm Elçisiyim projesi kapsamında Bafra ve Alaçam Müzelerine gezi düzenlendi.

Girişimci Okul ve İstihdam için işbirliği projemiz kapsamında mezunlarımızı ziyaret ediyoruz.

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Bursa’daki programı kapsamında mesleki eğitim alanında düzenlenen iş birliği protokolü imza törenlerine katıldı. Okul ziyaretlerinde bulunan Selçuk, eğitim yöneticileriyle bir araya geldi.

Okulumuz Adalet Alan Şefi Ebru ÖNGÜÇ ve 11 Adalet öğrencileri Furkan YILDIZ Şevval DİNÇ TRT1 RADYO DA HAYATIN SESİ programına katılmıştır. Programda Adalet Alanı duruşma salonunun açılış süreci ve duruşma salonu atölyesinin Adalet alanına ne gibi katkılar sağlayacağı konusunda bilgilendirme yapılmıştır.