Nis

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan "Meslek Liseliler Ailelerle Buluşuyor" projesi kapsamında okulumuzda yürütülen "Sosyal Giyim Market" projesi, "Meslek Lisesi Mahallede" projesi ve "Meslek Lisesi ve Toplum Elele" projesi kapsamında ilk aşamada 24 aileye ve 15 öğrenciye destek sağlandı.

"SOSYAL GİYİM MARKET" projesi uygulanmaya başlandı.

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan "Meslek Liseliler Ailelerle Buluşuyor" projesi kapsamında okulumuz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü tarafından "Sosyal Giyim Market" projesi yürütülmektedir. Proje sorumlu öğretmenlerinden Muhasebe Finansman Öğretmenleri  özetle " proje ile amaçlarının ilk etapta muhtarlık tarafından tespit edilen kıyafet ihtiyacı olan ailelere ulaşacaklarını ve ailelerin giyim ihtiyaçlarını tespit ederek isteklerini karşılamak olduğunu belirterek okul içi yardımlaşmayı artırmayı amaçladıklarını belirterek,  proje ile ihtiyaç sahibi öğrencilerimize de kıyafet konusunda destek olmak istiyoruz" dedi.  Projenin amacına ulaşması için öğretmen ve öğrencilerimizden katkıda bulunmak isteyenlerin 12-23 Mart 2018 tarihleri arasında kullanmadıkları temiz kıyafetleri okulumuzdaki proje görevlilerine getirmeleri büyük önem arz etmektedir.