Öğrencilerimiz Türkiye Klavye şampiyonasında Türkiye 16.lığı ve 27. liği elde ettiler.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 104. Yıldönümü kutlandı.

15 gün önce  Bilişim Teknolojileri alanı öğrencilerini Elektronik Turizm dersine kabul eden OMÜ Turizm Fakültesi öğretim üyelerinden Dr. Seden DOĞAN, Sosyal Medya Nedir ve Sosyal Medya Pazarlama konularında öğrencilermize ders sunumu yapmak üzere okulumuza geldi. Bilişim Teknolojileri Alanının organize ettiği etkinlikte, öğrencilerin yürütebilecekleri Sosyal Medya Projeleri ile ilgili de örnekler üzerine duruldu. Derse Dr. Seden DOĞAN ile birlikte Araştırma Görevlisi Yağmur YİĞİT, Yüksek Lisans öğrencisi Kader GÜLSEVER ve Bilişim Alanı öğretmenleri Murat MOLLAOĞLU, Erdem AKYILDIZ ve Nazmi ALGAN katıldı. Verimli geçen dersin ardından yürütülecek projeler için ilerleyen günlerde tekrar biraraya gelinmesine karar verildi.

Samsun Turizm Elçisiyim projesi gezileri kapsamında Samsun müzelerini gezdik.

Öğrencimiz Turgay Sağdıç´ ı kaybettik. Mekanın cennet olsun.

Muhasebe Haftası Kutlandı.

Öğrencilerimizden örnek davranış.

Mesleki kariyer Günleri etkinliğiyle ilgili olarak Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Bafra Turizm Fakültesine  Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konaklama ve Seyahat Hizmetleri alanı öğrencileri 27/02/2019 Çarşamba günü öğrencilerin meslek seçimi ile ilgili merak ettikleri konular ve üniversitede yer alan bölümler hakkında öğrenciler bilgilendirildi.

İzgören Akademi eğitmenlerinden Oytun YUMŞAK öğrencilerimizle.

Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Alanında Turizm köşesi öğrenci ve öğretmenler tarfından oluşturuldu. Köşede Turizm ile ilgili dergi broşür ve kitaplar yer almaktadır.

5. Karadeniz Kitap Fuarından alınan kitaplarla okulumuz kütüphanesinde Tarih Dolabı oluşturuldu. Tarihi romanlar, tarihsel eserler, araştırma kitaplarından oluşturulan dolap öğrencilerimizin dikkatini çekmektedir. Öğrencilerimiz Türk tarihini yakından tanıma fırsatı yakaladı.