Samsun İl Milli eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin AKSAKAL, Bafra İlçe milli Eğitim Müdürü Mehmet ali KATİPOĞLU, Okul Müdürümü Halil UNCU ve Proje Eğitmeni Hüseyin ÖZER´in katılımlarıyla 21 Şubat 2018 Çarşamba günü okulumuzda Erasmus + projemizin ´Markalaşmada İlk Viraj, vrupa Mutfaağında Staj´ tanıtım toplantısını yaptık. Toplantıda okulumuz proje ekibi Ali Kemal ULUKAYA, Banu OĞUZ AZAR ve Mahmut ÜNAl hazırladıkları sunum ile projemizin detayarı hakkında görsel ve aydınlatıcı bilgiler verdiler. Yurt dışına gidecek olan Yiyecek İçecek alanı öğrencilerimizin hazırladığı pastaların kesimiyle beraber keyifli bir sohbet ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Öğrencilerimiz ile yapılan sohbette geleceğe dair beklentileri ve hayalleri dile getirildi.Katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

BAFRA CUMHURİYET BAŞSAVCIMIZ SAYIN TURGUT TÜRKMEN KARİYER GÜNLERİ KAPSAMINDA OKULUMUZ ADALET ALANINI ZİYARET ETTİ.ADALET ALANI ÖĞRENCİLERİNİN MERAK ETTİĞİ SORULARI YANITLADI. BAFRA CUMHURİYET BAŞSAVCIMIZ SAYIN TURGUT TÜRKMEN’E KATKILARINDAN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

20 -Kuruluşumuz TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği beraberinde hazırlanan Karadeniz 4. Kitap Fuarı, 20-25 Şubat 2018 tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecektir. 25 Şubat 2018

Okulumuzun değerleri öğretmenlerinden HAYRULLAH GÜRGEN VE GÜRGEN YİĞİT hocalarimiz emekli olmuşlardır.  Bundan sonraki hayatlarında sağlık ve mutluluklar diliyoruz.

Markalaşma da ilk viraj, Avrupa mutfağında staj adlı erasmus+ projemiz kapsamında halk eğitim bünyesinde açılan 2. Grup ingilizce kursu çalışmalarına devam ediyor. Son derece keyifli geçen derslerde öğrencilerimiz hem ingilizce ogreniyor hem de yurt dışına hazırlık yapıyorlar. 120 saatlik bu kurs sonucunda alacakları eğitim sertifikaları ile kendi geleceklerini şekillendirmeye devam ediyorlar.

Öğretmenlerin alan bilgilerini sürekli güncellemeleri, öz değerlendirme yaparak kişisel ve mesleki gelişimlerine yönelik çalışmalara katılmalarını sağlamak ve eğitim alanında ulusal ve uluslararası gelişmelerle ilgili farkındalıklarını artırmak amacıyla "Öğretmen Gelişim Eylem Planı" hazırlandı.

Okulumuzda 9. Siniflarimizda meal okuma seferberliği başlamıştır. .

Peygamberimizin doğum gününü kutladı. ..

Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi ve Bafra hava sporları ve gençlik klübü ile okuyor...

2. dönem de öğrencilerimiz yenilenen kütüphanemizde okuma saati yapmaya devam ediyor...Dönem boyunca her sınıfımız haftada bir saat okuma etkinliğini kütüphanemizde yapıyor. Öğrencilerimiz kütüphaneden istedikleri kitabı kayıt ettirerek ödünç alabilmektedir.

SAMSUN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MAARİF HAREKETİ KAPSAMINDA OKUMA ETKİNLİĞİ HAREKETİ BAŞLATIYOR

Ock

Dönem başında tayini çıkarak Okulumuzdan ayrılan rehber öğretmenimiz Fatma ÇIRAK´i yeni görev yeri olan Gazi Ortaokulunda ziyaret ettik. Kendilerine katkılarından dolayi teşekkür eder, yeni görev yerinde başarılar dileriz.